Kokosmelk
![](https://primary.jwwb.nl/public/x/v/g/temp-hulmfwfmzvrhcfmesuxx/4ud2en/photo-2022-06-10-13-48-12.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=480%2C640%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=338&height=451)
1. Doe een kopje kokosrasp en 3 kopjes kokend water in de blender.
Gedurende 40 seconden mixen. Eventueel zeven.
Tip: gebruik (half)volle melk of havermelk ipv water voor romige kokosmelk
![](https://primary.jwwb.nl/public/x/v/g/temp-hulmfwfmzvrhcfmesuxx/0wozr9/photo-2022-06-10-13-48-131.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1500%2C1998%2Cx0%2Cy1%2Csafe&width=338&height=450)
2. Overgieten in een zeefdoek met een kom eronder zeven
![](https://primary.jwwb.nl/public/x/v/g/temp-hulmfwfmzvrhcfmesuxx/7c5j0k/photo-2022-06-10-13-48-14.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=480%2C640%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=338&height=451)
3. Klaar! Lekker om zo te drinken of door gerechten te doen
Of met muesli als tussendoortje
![](https://primary.jwwb.nl/public/x/v/g/temp-hulmfwfmzvrhcfmesuxx/7hoivo/photo-2022-06-10-13-48-141.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=480%2C640%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=338&height=451)
4. Overgieten in een glazen fles , in de koelkast bewaren